Domen - i hjertet av Saltstraumen

Er du lei av vonde liggeunderlag og sovepose? Prøv en overnatting i vår dome i stedet! Her sover dere godt i ei god dobbelseng med sengehimmel, og glasstak rett over hodet.

Galleri

Glamping i Saltstraumen

Domen er naturlig plassert ved hyttene våre, med utsikt til himmelen og foran mot hytter og terreng. Foran finnes det gardiner som kan trekkes for ved behov.

Arctic Dome

Domen vår er av type «Arctic dome» og er bygget for nordiske forhold. Den flyr ikke sin vei, men det er viktig å huske at man egentlig overnatter «utendørs». Det betyr at dere må sjekke værmeldingen først, og kle dere etter temperaturen. Den er selvsagt utstyrt med både kjølevifte og varmeovn, men gode klær er viktigst.

Domen er plassert oppå en plassbygget terrasse av treverk, og er innredet med teppegulv. Det er ikke helt tett mellom vegg og gulv, og derfor kan det bli vått eller fuktig på gulvet langs kantene på teltet hvis det regner. Det er en del av sjarmen ved å overnatte «utendørs», og vi låner selvsagt ut tøfler slik at dere kan være tørre og gode på beina likevel.

Lurt å vite

  • I domen er det overnattingsplass til 2 personer, og sitteplass til 4 personer
  • Det er ikke lov med hund i domen
  • Wifi og parkering er gratis, og lader for el-bil er tilgjengelig ved hotellet
  • Ved bruk av domen har man tilgang på toalett ved hotellet hele døgnet
  • Avbestilling må skje senest dagen kl. 12.00 dagen før ankomst i domen
  • Booking gjøres på nett – se link nederst på siden her
  • Husk at dette egentlig er «utendørs» overnatting – kle dere etter temperatur og vær

Luksusoppgradering

Det er anledning til å bestille en luksusoppgradering som inneholder;

Musserende vin (står klar i domen ved innsjekk), badekåpe og handduk, og inngang i innendørs velværeavdeling. Pris for oppgraderingen er 1300,-. Ønskes det utendørs boblebad i stedet for innendørs velvære så er prisen for oppgraderingen 2100,-.

Ta kontakt med oss for tilgjengelighet og bestilling av oppgraderingspakke.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer