Gode møter i flotte omgivelser

Kurs og konferanse

Planlegger du kurs og konferanse i Bodø? Bruk kontaktskjema under eller ring oss på 75 50 65 60.

Vi setter gjerne sammen en pakke til deg med både overnatting, møteromsfasiliteter, gode måltider og transport – fortell litt om hva dere ønsker og har behov for, så skreddersyr vi opplegg for dere. 

Planlegg ditt kurs eller konferanse

Gode møter i flotte omgivelser

Vi har gode lokaler for både store og små møter, kurs og konferanser. 

Våre møterom passer for grupper fra 5-100 personer, og på hotellet har vi overnattingskapasitet til 104 gjester. 

Bare 25 minutter fra Bodø Sentrum finner du oss, i storslåtte omgivelser med Saltstraumen rett utenfor vinduene. Ønsker du å arrangere en samling hvor gjengen holdes samlet  under hele oppholdet? Da er Saltstraumen Hotel det perfekte utgangspunktet for ditt arrangement! 

Vi tilbyr transport for grupper i samarbeid med Polar Tours, og oppfordrer til å reise kollektivt for de som har anledning til det. På Reis Nordland finnes det god oversikt over bussruter som tar dere til Saltstraumen.  

Reiser du med elbil? Vi har to selvbetjente elbilladere ved resepsjonen vår, og i tillegg finnes det hurtigladere ved Coop Prix Saltstraumen. 

For de eventyrlystne gjestene våre, tilbyr vi leie av elsykler. Vi har 3 stk Momas Jason sykler for utleie, samt en Cargosykkel med lastekasse. Pris er 200,- pr time, eller 600,- pr dag. 


Møter, velvære og god mat

Med oss som arrangør har du den perfekte rammen for gode møtedager med fokus på god mat, overnatting i rolige omgivelser og et besøk i velværeavdelingen vår for avslapning.  Ring oss i dag på 75 50 65 60 så starter vi planleggingen!

For våre kurs- og konferansegjester som overnatter er bruk av vår flotte velværeavdeling inkludert i prisen – fordi vi mener at en god pause i boblebad og badstuer er med på å gi skjerpede og oppladede deltakere til ditt arrangement. God mat er også viktig; vi setter gode menyer tilpasset din gruppe og har stor fokus på bærekraft og lokale råvarer. Hjemmelagde kaker til kaffepausen er en selvfølge, og vi legger hjertet vårt i at alle våre gjester skal huske oss for de gode måltidene de har hatt hos oss. 

Kurslokaler med oppsatte bord
Storetoppen
Mindre kurslokale med oppsatte bord
Lilletoppen
Fersk sei, arctic salt og lokale grønnsaker
Kjøttsuppe

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer