ET HOTELL MED LANGE TRADISJONER

Saltstraumen Hotel

Overnatting i rolige omgivelser, kurs og konferanse med spektakulær utsikt, mat og drikke med fokus på lokal mat og ikke minst – hyggelig vertsskap!

Om oss

Saltstraumen Hotel ligger en 35-minutters kjøretur fra Bodø Sentrum, i kort gangavstand til Saltstraumen – verdens sterkeste tidevannsstrøm.

Vi har 28 rom på hotellet. Rommene er nøytralt og delikat innredet med fokus på en god natts søvn. Alle våre rom ligger på bakkeplan, og det er mulighet for å parkere bilen like utenfor rommet.

Vi har også 12 hytter som alle vil være ferdig oppusset til sommersesongen 2020, alle med to soverom og to bad, fire gode senger, stue med TV og sofa, spisebord samt kjøkken med mulighet for å tilberede seg middag. Kanskje vil dere prøve fiskelykken og lage dere et godt fiskemåltid etterpå? 

Hotellet har to møterom i hotellets øverste etasje; «Storetoppen» og «Lilletoppen». Begge har spektakulær utsikt over både Saltfjorden, Saltstraumen og Børvasstindan. Rommene deler en takterrasse med panoramautsikt – perfekt for kaffepauser i frisk luft. Tilsammen rommer disse 120 personer i klasseromsoppsett til kurs og konferanse, og 100 mennesker til selskap.

Vi har også to møterom i hotellets første etasje; «Helmersen» og «Atelier». 

Alle våre møterom er utstyrt med prosjektor, flip-over og ellers det man trenger for et vellykket møte. 

Vår spisesal «Schjølberg» ligger i hotellets første etasje, og her serveres det frokost, lunsj og middag. Dette er også et flott lokale til selskaper av ulike slag, og vi dekker til opptil 100 personer her.

Hotellet har også en svært hyggelig velværeavdeling med massasjebad, infrarød sauna, finsk badstue og relaxområde. I tilknytning til dette finner man også hotellets treningsrom som du som gjest fritt kan benytte deg av. Vi har også to utendørs boblebad som er plassert på terrassen med nydelig utsikt over Saltfjorden mot Bodø som kan bookes av grupper.

Ansatte

Elin

Elin Richardsen

Elin er eier og daglig leder ved Saltstraumen Hotel, og er vår primus motor. Elin er regnskapsutdannet, og har fagbrev som både kokk og servitør. Hun brenner for kortreiste råvarer og bærekraftig mat, og liker å bruke tiden sin på høsting av bær, tang og andre godsaker fra naturen.

Malstrømmen i Saltstraumen

Silje Raymondsdatter

Silje er driftsleder ved Saltstraumen Hotel, og er utdannet innen personalledelse og arbeidspsykologi. I 2020 tok Silje fagbrev som kokk sammen med Elin for å styrke hotellets kjøkken. Hun er svært opptatt av å finne nye måter å redusere matsvinn på, og ikke minst å teste ut nye retter og oppskrifter. 

Erlend

Erlend Edvardsen

Erlend er hotellmedarbeider ved Saltstraumen Hotel, og har sitt hovedansvar i serveringen. Erlend har bakgrunn og utdannelse som tømrer, og har mange gode egenskaper med seg fra den bransjen inn i serveringsbransjen hvor effektivitet og punktlighet er et must. Erlend er et servicemenneske uten like, og strekker seg lengre enn langt for at gjestene våre trives.

Karl

Karl Nordberg

Karl er vår handyman og vaktmester. Karl har lang erfaring fra forsvaret, og har bakgrunn som maler og i fosterhjemstjenesten – altså masse god erfaring som kommer godt med i arbeidet på Saltstraumen Hotel.

Malstrømmen i Saltstraumen

Andrea Selfors

Andrea er renholdsansvarlig på Saltstraumen Hotel og sørger for at våre gjester kommer til rene og pene rom og lokaler. Andrea er utdannet landbruksrådgiver, og har en drøm om egen gård i framtida hvor hun kan holde på med favoritthobbyen sin – hest. Andrea er ei effektiv og blid jente som jobber hardt for at gjestene våre skal ha et fint opphold hos oss.

Kornelia

Kornelia Nordberg

Kornelia er hotellmedarbeider ved Saltstraumen Hotel, med sitt hovedansvar i resespsjonen. Hun er utdannet resepsjonist, og har ansvar for hotellets Miljøfyrtårnarbeide. Kornelia bor på gård sammen med mann og barn, og er ei effektiv jente som sørger for at det er ryddig både i krinkler og kroker.

Peter

Peter Rakovsky

Peter er kjøkkenansvarlig og kokk på Saltstraumen Hotel, og har lang fartstid i bransjen. Peter er utdannet maskinoperatør og programmerer, men kokkeyrket ligger hjertet hans nærmest og er der han trives best. Peter elsker å lage mat fra grunnen av, og brenner for ferske, lokale råvarer. Peter kommer fra Slovakia og har opparbeidet seg kjøkkenerfaring både derfra, fra Malta, England og Norge, og har dermed bred erfaring på kjøkkenet.

Galleri

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer