Bryllup og selskap i fantastiske omgivelser

Hva ønsker dere for den store dagen deres? Vi tar oss gjerne av det praktiske og sørger for at dere kan slappe helt av og nyte dagen – hele dagen.

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med oss på e-post hotell@isaltstraumen.no eller telefon 75 50 65 60

Galleri

Feir dagen hos oss!

Stort eller lite, intimt eller storslått, hvitt eller blått. Uansett hvilke ønsker dere har for dagen som skal feires, skal vi gjøre vårt beste for å gjøre drømmen virkelig.

Et trygt valg

På den store dagen deres er det viktig at alt blir slik dere ønsker. Vi har mange års erfaring med bryllupsselskap, og er en trygg samarbeidspartner når dere skal planlegge drømmedagen.

Over en kopp kaffe planlegger vi dagen sammen med dere, og viktigst – vi lytter på ønskene dere har.

Vi arrangerer ofte selskaper, små og store, og sørger for at gjestene våre får en så behagelig opplevelse som mulig. Vi tar oss av alt fra borddekking, sette fram kakebord og opprydning etterpå.

Selskap i vakre omgivelser

Vi er gjerne vertsskap for ditt selskap. Kanskje skal du feire en bursdag og tenker at det hadde vært hyggelig å slippe alt «styret» selv? Vi tar oss gjerne av det. Kanskje ønsker dere en selskapsmeny eller koldtbord? En nydelig tapas kanskje? Eller kanskje en enkel feiring med et pent oppdekt bord og middagsbuffet med masse godt? Mulightene er mange og vi legger til rette for at dagen blir akkurat slik dere ønsker.

Bryllup i magiske Saltstraumen

Noen velger å gjøre bryllupsdagen enkel, og ønsker bare å spise en bedre middag med sine nærmeste etter seremonien. Vi dekker opp et pent bord, og serverer bryllupsmiddag etter ønske.

Andre igjen, drømmer om en storslått helg hvor familie og venner samles fra fredag til søndag, med ulike sosiale aktiviteter på fredag, bryllupsseremoni, mottakelse, middag og fest på lørdag, og en felles frokost med alle nære og kjære på søndag.

Uansett hvordan deres store dag ser ut, vil vi gjerne få lov til å være en del av den.

Tapas eller langtidsbakt lam?

Vi har flere gode menyer for dere å velge mellom. Tapas, havrettsbord, koldtbord eller 3,4,5-retters menyer – noe for enhver smak. I samarbeid med vårt kjøkken, finner vi menyen som passer dere perfekt. Drikke er også viktig, og her kan dere gå for ferdig satte vinpakker tilpasset maten dere skal få servert eller kanskje en ølmeny fra Bådin passer dere bedre? Sammen med dere kommer vi fram til den beste løsningen. 

Musikk

Vi kan selvsagt være behjelpelig med å skaffe musikk til bryllupsfesten. Preferanser og budsjett er alt vi trenger i god tid i forveien, og vi finner musikk som vi har god erfaring med som passer med deres ønsker. Vi har festlokaler som egner seg godt for band, duoer og trubadurer, og vi har festlokaler med mulighet for å spille musikk fra egen spilleliste. Valget er deres!

Skreddersydd program

Vi kan altså skreddersy deres drømmedag sammen med dere, helt fra start til slutt. Ta kontakt med oss på telefon 75 50 65 60 eller mail til hotell@isaltstraumen.no .

Vi ser fram til å høre fra dere!

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer