Fiskebørsen er et bærekraftig matverksted dedikert til kysten, havet og lokale mattradisjoner, med kun norske råvarer. Her kan man delta i og oppleve alt fra filetering av fisk, hvordan sanke og rense tang til å lage både tradisjonell hverdagsmat og festmåltider. Vi ønsker at Fiskebørsen blir et sted hvor man ikke bare spiser, men også utforsker og forstår det rike mangfoldet av kultur og historie knyttet til kystsamfunnet vårt.
Her finner du nyttige lenker for Fiskebørsen og Saltstraumen
Lær mer om prosjektet vårt og Fiskebørsen
Bli inspirert og se våre oppskrifter
Ønsker du å se dine ansatte bli utfordret, føle mestring og bygge samhold, lære å ro i samme retning. Ta dem med på Fiskebørsen for en eksklusiv aften der dere skal få oppleve og delta på en kulinarisk reise fra fileteringsbenken til matfatet.
Få smaken av havet, vår kultur og identitet fra verdens sterkeste malstrøm? Opplev et tradisjonsmåltid på Fiskebørsen på lokale råvarer med en kulinarisk reise fra fileteringsbenken til matfatet.
Vi tilbyr en unik læringsarena som presenterer livsnære og praktiske utfordringer for å fremme mestring, samhold og gjensidig respekt. Vårt tverrfaglige program er utformet for å demonstrere bærekraft fra et lokalt perspektiv, med fokus på sosiale, økonomiske og miljømessige aspekter.
Saltstraumen Hotel
Tlf: (0047) 75 50 65 60
Mail: hotell@isaltstraumen.no