Hvordan komme seg til Saltstraumen?

Planlegg reisen

Transportmulighetene til Saltstraumen er mange, her viser vi deg noen av dem. Vi kan også hjelpe med å planlegge transport til Saltstraumen. Ta kontakt med oss på e-post hotell@isaltstraumen.no eller telefon 75 50 65 60

Tog

Det er faktisk enklere enn man skulle tro å ta toget til oss! Nærmeste togstopp er på Tverlandet, og her kan du gå av toget og ta en kort spasertur til busstoppet. Her kan du hoppe på en taxi eller buss som går til Saltstraumen, og etter enda en kort rusletur er du plutselig hos oss!

Her kan du sjekke togruter

Taxi

Taxisjåførene i Bodø kjører stadig turer til Saltstraumen. De er godt kjente i området, og kan kanskje fortelle deg litt om byen vår mens du blir kjørt hit?

For priser og annen informasjon, ring Nordland Taxi på tlf.: 07550

Buss

Hotellet ligger en 5-minutters spasertur fra busstoppet ved Saltstraumen Kirke. På reisnordland.no finner du flere ruter, og kan planlegge din bussreise.

Fly

Det går til stadighet fly til Bodø, og det er enkelt å komme seg fra flyplassen til oss. Saltstraumen Hotel finner du ca 30 km fra Bodø Lufthavn, og det går busser derfra til Saltstraumen. På flyplassen er det også muligheter for å leie bil, og det er til enhver tid stasjonert taxi som kjører deg dit du vil.

Transport for grupper

Vi har et tett samarbeid med Polar Tours som er et trygt og pålitelig busselskap. Ta kontakt med oss så ordner vi transporten for din gruppe! 

Kanskje er dere av den eventyrlystne typen? Da foreslår vi at dere reiser fra Bodø til Saltstraumen i rib! En fantastisk opplevelse som aldri glemmes, og den absolutt beste måten å få sett Saltstraumens ville krefter på nært hold. Ta kontakt med oss for et godt tilbud.

Kontakt oss

Vi kan hjelpe med å planlegge transport til Saltstraumen. Ta kontakt med oss på e-post hotell@isaltstraumen.no eller telefon 75 50 65 60

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler:​ Les mer